Maxxis International levererar högprestandadäck världen över. Våra produkter är förstklassiga vad gäller kvalitet och prestanda. Med över 50 års erfarenhet av däcktillverkning och våra medarbetares kreativitet skapar vi ny teknologi för att utveckla olika däckprodukter. Våra produkter testas noggrant på våra egna testanläggningar och på de främsta däck-testanläggningarna i världen. Våra ingenjörer testar våra däck i samarbete med professionella testförare, världsmästare inom bilsporten. Vi använder den modernaste tillverkningsutrustningen och de mest avancerade ingenjörsmetoderna inom branschen. Endast efter lång och professionell utvärdering blir en produkt godkänd för tillverkning.

Maxxis International

I fem decennier har vi på Maxxis International tillhandahållit högkvalitativa däckprodukter för bilar, lastbilar, lätta lastbilar, cyklar, motorcyklar, ATV, släpkärror samt för fordon till industri och trädgård.

Vi distribuerar produkter till över 180 länder och har verksamhet i Europa, Asien och Nordamerika.
Med över 30 000 medarbetare globalt är Maxxis en av de största och mest välrenommerade däckföretagen i världen.

Läs mer

Maxxis Idag

Endast den bästa kvaliteten accepteras – och det bästa kan alltid bli bättre.

Produkter och service i världsklass är alla Maxxis medarbetares mål samt givetvis att skapa goda, långvariga kundrelationer.

Läs mer

Maxxis i Korthet

  • Bildades i Taiwan 1967
  • Över 30 000 anställda globalt
  • Verksamhet i Taiwan, Kina, Thailand, Vietnam, USA, Kanada, Storbritannien, Tyskland, Holland, Japan och Dubai
  • Våra produkter distribueras i ca 180 länder
Läs mer

Originalmonterade Däck

Att bli leverantör av originalmonterade däck var redan från början centralt i Maxxis företagsstrategi, som togs fram i Asien där bastillverkningen låg.  Originalmonterade däck görs nu till alla nedan varumärken.

Centralt i Maxxis marknadsföringsstrategi är en policy att utveckla nära samarbete med originaldelstillverkare. Inom vår integrerade process har Maxxis grundat Forsknings- och Utvecklingscenter av högsta kvalitet i såväl Asien och USA som i Europa. På dessa strävar vi efter att ständigt förbättra produktkvaliteten. 

Läs mer

Däckfinnare

©2020 Maxxis Sverige