Att bli leverantör av originalmonterade däck var redan från början centralt i Maxxis företagsstrategi, som togs fram i Asien där bastillverkningen låg.  Originalmonterade däck görs nu till alla nedan varumärken

Centralt i Maxxis marknadsföringsstrategi är en policy att utveckla nära samarbete med originaldelstillverkare. Inom vår integrerade process har Maxxis grundat Forsknings- och Utvecklingscenter av högsta kvalitet i såväl Asien och USA som i Europa. På dessa strävar vi efter att ständigt förbättra produktkvaliteten. 


Genom vårt kvalitetsarbete har Maxxis erhållit internationella standarder för tillverkning, vilket har lett till att Maxxis fått motta kvalitetspris från större fordonstillverkare såsom Ford, GM och Toyota för att bara nämna tre.

Ett ständigt engagerat fokus på tillverkningsprocessen och produktkvaliteten för att möta våra kunders behov har gjort att Maxxis har vunnit originaldelskontrakt på den globala marknaden för originalutrustning, bl.a.:

  • Leverantör av originalmonterade däck till Ford, GM, Toyota, Nissan, VW, Mitsubishi, Nissan och Hyundai i Asien. GM och Ford i USA och Peugeot CSA i Europa.
  • Leverantör av originalmonterade motorcykeldäck till Yamaha, Honda, Suzuki och Kawasaki
  • Leverantör av originalmonterade ATV-däck till Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Polaris och KTM.
  • Leverantör av originalmonterade cykeldäck till Cannondale, Giant, Merida, Yeti, Iron Horse, Kona och Orange.
  • Leverantör av originalmonterade scooterdäck till Yamaha, Suzuki, Aprilia, Malaguti, Piaggio, MBK, Gilera och Kymco - listan fortsätter…. 

Vi är stolta över att dessa tillverkare har upptäckt kvaliteten som Maxxis tillför deras produkter.

Däckfinnare

©2020 Maxxis Sverige